معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی چیست؟

معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی چیست؟

ایمپلنت دندان دیجیتالی مانند دیگر متد های زیبایی ممکن است عوارضی هم داشته باشد. اما خوشبختانه معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی همگی قابل پیشگری و پیش بینی می باشد. اما کافی است بعد از کاشت ایمپلنت دیجیتالی چند نکته ساده و ابتدایی را رعایت کنید تا بتوانید سال ها از مزایای ایمپلنت دیجیتالی خود بهره ببرید. در اینجا قصد داریم شما را با عوارض و معایب ایمپلنت دندان دیجیتال آشنا کنیم تا راهکار موثری برای پیشگیری از وقوع آن و همچنین درمان آن پیدا کنید.

درد

درد جزء جدا نشدنی از تمام روش های درمانی به شمار می رود؛ اما ایمپلنت دیجیتالی را نمی توان از انواع درمان های پر درد دانست. چرا که در این روش نیازی به هیچ گونه از برش و بخیه نیست. در هر صورت پزشک در حین عمل از دارو های بی حسی استفاده می کند و بعد از آن با 3 روز مصرف مسکن آن را کنترل می کند.

نیاز به مهارت پزشک

این روش هم همانند روش های درمانی دیگر لازم است پزشک از مهارت کافی برخوردار باشد تا این فرآیند را بی نقص انجام دهد. در غیر این صورت، شکست ایمپلنت و بروز مشکلات دیگر دور از انتظار نیست. 

معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی

نامناسب برای همه افراد

همه بیماران گزینه های مناسبی برای دریافت ایمپلنت دیجیتالی نیستند. بهتر است قبل از کاشت ایمپلنت با پزشک مشورت کنید تا شرایط لازم برای انجام این درمان را به شما بگوید.

پرهزینه هستند

یکی از مهم ترین معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی از نظر بسیاری از افراد، پر هزینه بودن آن است. اما واقعیتی که لازم است بدانید این است که هیچ درمانی به اندان ایمپلنت مقرون به صرفه نیست زیرا با دوام و ماندگار تر از سایر گزینه های جایگزین دندان هستند. در حالی که هر چند سال یک مرتبه نیاز به تعویض دارند.

لق شدن پایه ایمپلنت

در صورتی که در زمان انتظار برای جوش خوردن پایه ایمپلنت دچار سانحه شدید و ضربه ای به فک یا دهانتان وارد شد و یا اینکه پزشک مهارت کافی را برای پیوند ایمپلنت نداشت ممکن است که پایه به خوبی در دهان جوش نخورد و این منجر به پس زدن ایمپلنت خواهد شد.

لق شدن روکش ایمپلنت

از دیگر معایب ایمپلنت دیجیتالی لق شدن روکش است و دلیل آن شل شدن پیچ یا مناسب نبودن چسب است که پزشک می تواند به راحتی آن را ترمیم کند.

معایب ایمپلنت دندان دیجیتالی

راهکار موثر برای پیشگیری از وقوع این عوارض

  • در صورتی که داروی آنتی بیوتیک برای شما تجویز شده در اولین فرصت طبق دستور پزشک استفاده کرده و ادامه دهید.
  • به مدت 5 روز از کشیدن سیگار خودداری کنید.
  • استفاده از مسکن تا دو روز بعد از کاشت ایمپلنت دیجیتالی جهت کاهش درد توصیه می شود. تا دو ساعت بعد از کاشت غذا خوردن مانعی ندارد، اما سعی کنید به مدت 48 ساعت غذای رقیق و سرد میل کنید. بعد از یک هفته، خوردن هر گونه غذای گرم مانعی نداشته اما به مدت چند روز از غذا های جویدنی پرهیز کنید.
  • استفاده از دهانشویه های کلرهگزیدین و غیر الکلی از روز بعد از کاشت ایمپلنت به مدت 5 روز ( روش استفاده: بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنید و بعد از آن به اندازه درب دهانشویه بدون رقیق کردن به مدت یک دقیقه در دهان بچرخانید و تا یک ساعت از خوردن غذا و آب خودداری کنید).
  • در روز کاشت ایمپلنمت دیجیتالی نواحی دیگر دهان مسواک زده شود و نواحی ایمپلنت شده تا 3 روز فقط با دهانشویه تمیز شود. از روز سوم به بعد یا از مسواک نرم یا با پنبه آغشته به دهانشویه آرام محل کاشت ایمپلنت را تمیز کند.

کلام آخر

در کلینیک تخصصی ایران زمین ایمپلنت دیجیتال با جدیدترین متدها انجام می شود. در صورت نیاز به دریافت مشاوره می توانید اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید