نصب روکش ایمپلنت دندان به چه شکلی انجام می شود؟

نصب روکش ایمپلنت دندان به چه شکلی انجام می شود؟

نصب روکش ایمپلنت دندان باعث می شود پروتز موجود در دهان همانند دندان طبیعی دیده شده و تشخیص آن از دندان طبیعی بسیار مشکل باشد. ایمپلنت دندان در واقع یک پروتز با جنس تیتانیوم است که با اتصال به استخوان فک موجب می شود فرد از بی دندانی خلاص شود. آن چه از این دندان قابل مشاهده خواهد بود روکش آن است و بقیه ی اجزا در زیر لثه قرار می گیرند. نصب روکش ایمپلنت دندان در صورت کلی به دو روش انجام می شود که در ادامه ی مطلب به صورت مفصل درباره ی هر کدام از آنها توضیحاتی ارائه شده و معایب و مزایای استفاده از هر کدام را ذکر خواهیم کرد.

روش های نصب روکش ایمپلنت

بعد از آن که پایه ی دندان در لثه قرار گرفته و و اباتمنت به آن وصل شد نوبت به روکش می رسید. البته قابل توجه است که برای نصب این روکش باید چند ماه بعد از قرار دادن اباتمنت صبر کنید. برای نصب روکش ایمپلنت می توان از دو روش استفاده کرد. این روش ها عبارتند از:

نصب روکش ایمپلنت دندان - کلینیک ایران زمین

نصب با استفاده از پیچ:

در این روش روکش ایمپلنت دندان با استفاده از پیچ به اباتمنت متصل می شود.

نصب با استفاده از چسب:

به هنگام استفاده از این روش دندانپزشک با استفاده از چسب مخصوصی روکش را به اباتمنت متصل می کند.

مزایا و معایب نصب روکش ایمپلنت با پیچ

همان طور که در قسمت قبلی نیز اشاره شد متناسب با خواست بیمار و نظر پزشک ممکن است برای نصب روکش ایمپلنت از پیچ استفاده شود. استفاده از این روش معایب و مزایایی دارد که به منظور افزایش آگاهی شما در ادامه آنها را ذکر خواهیم کرد.

مزایا

  • از آن جایی که روکش ایمپلنت دندان همانند پایه ی آن دوام و ماندگاری بالایی ندارد ممکن است آسیب ببیند. اگر این روکش با استفاده از پیچ متصل شده باشد به راحتی می توان آن را جدا کرده و بعد از ترمیم در جای خود نصب کرد.
  • نصب روکش با استفاده از پیچ بسیار آسان و بدون ایجاد آسیب می باشد.
  • در مواردی که قرار است بارگذاری ایمپلنت دندان به صورت فوری انجام شود توصیه می شود از روکش چسبی استفاده گردد.
Installation of dental implant veneers - Iran Zamin Clinic

معایب

  • یکی از معایبی که در استفاده از پیچ برای نصب کردن روکش ایمپلنت دندان وجود دارد، شل شدن آن است. این حالت سبب می شود که بیمار حس کند دندان وی لق شده است. البته در این حالت می توان این پیچ را محکم و یا تعویض کرد.
  • یکی دیگر از مشکلات موجود در استفاده از پیچ برای اتصال روکش عدم زیبایی دندان است. زیرا در این حالت ممکن است محل پیچ دیده شده و نمایی زشت داشته باشد.

مزایا  معایب نصب روکش ایمپلنت با چسب

استفاده از چسب برای نصب روکش ایمپلنت دندان نیز همانند استفاده از پیچ معایب و مزایایی دارد که بهتر است قبل از اقدام به نصب روکش با این موارد آشنایی داشته باشید.

معایب

  • اگر نیاز به درآوردن روکش باشد، در این حالت ممکن است به روکش آسیب وارد شده و یا لازم باشد اباتمنت نیز از دندان خارج شود.
  • در صورت در آوردن روکش چسبی ظاهر ایمپلنت دندان ممکن است از نظر زیبایی دچار آسیب شود.
  • اگربه منظور راحت شدن درآوردن روکش، از چسب ضعیفی استفاده شود ممکن است سبب به هنگام جویدن غذا روکش از اباتمنت جدا گردد.

مزایا

  • در استفاده از چسب برای نصب روکش ایمپلنت دندان زیبایی آن به صورت کامل حفظ خواهد شد.

کلام آخر

کلینیک دندانپزشکی ایران زمین با کارنامه ی درخشانی که در زمینه ی درمان انواع مشکلات دهان و دندان بیماران دارد به عنوان یکی از بهترین مراکز دندانپزشکی در ونک شناخته می شود. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه ایمپلنت دندان و مشاوره رایگان می توانید اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید