معایب ایمپلنت دندان و راه کار مناسب برای درمان آنها

معایب ایمپلنت دندان و راه کار مناسب برای درمان آنها

ایمپلنت دندان نیز مانند دیگر عمل های جراحی ممکن است معایب و عوارضی برای بیمار داشته باشد. اما خوشبختانه معایب ایمپلنت دندان همگی قابل پیش بینی و پیشگیری می باشد. فقط کافی است در طول درمان و بعد از آن چند نکته ساده و ابتدایی را رعایت کنید تا بتوانید سال ها از مزایا ایمپلنت دندانی خود بهره ببرید. در این مقاله سعی داریم شما را با عوارض و معایب ایمپلنت آشنا نماییم و راهکار موثر برای پیشگیری از وقوع آن و همچنین درمان آن را بشناسید.

معایب ایمپلنت و راه کار موثر برای درمان آن

همانطور که گفتیم ایمپلنت معایب محدودی دارد اما شناخت معایب و نحوه مقابله با آن می تواند استرس را از شما دور نماید.

درد

درد جزء جدانشدنی از تمامی عمل های جراحی به شمار می آید اما ایمپلنت را نمی توان از انواع درمان های پردرد دانست؛ چراکه در حین عمل پزشک از داروی بی حسی استفاده می کند و بعد از آن با 3 روز مصرف مسکن آن را کنترل نمایید. بعد از کاشت پایه ایمپلنت تقریبا درد دیگر نخواهید داشت.

تورم

از آنجایی که در ایمپلنت پزشک لثه بیمار را سوراخ می نماید ممکن است تورم لثه کمی بیشتر از حد انتظار شما باشد اما نگران نباشید با قرار دادن کمپرس یخ روی صورت خود و همچنین بالا قرار دادن سر در زمان خواب می توانید آن را مدیریت نمایید.

معایب ایمپلنت دندان

خونریزی

خونریزی در ایمپلنت مانند کشیدن دندان است و به واسطه بخیه زده شده روی لثه خونریزی باید در همین ساعات اول بعد از جراحی بهبود یابد. بهتر از آب دهان خود را قورت دهید و دهان خود را چند ساعتی نشویید. کمتر آب مصرف کنید و در صورت مصرف داروهای رقیق کننده خون قبل از جراحی با پزشک خود مشورت نمایید تا دز آنها بررسی شود. در صورتی که خونریزی طولانی مدت شد بد نیست با پزشک درمیان بگذارید.

عفونت

عفونت در صورتی در دهان بیمار و در محل کاشت پایه ایمپلنت ایجاد می شود که بیمار قرص های آنتی بیوتیک تجویز شده را در زمان منظم مصرف ننموده است. توجه داشته باشید مصرف آنتی بیوتیک هر 8 ساعت و یا 12 ساعت یک بار باید دقیق باشد در غیر اینصورت مصرف آن چندان نتیجه بخش نخواهد بود. رعایت بهداشت دهان در سه روز اول به کمک مایع دهان شویه مقدور و الزامی است و بعد از آن می توانید با مسواک نرم دندان خود را شستشو دهید.

معایب ایمپلنت دندان

تا اینجا از عوارض و معایب ایمپلنت در زمان کاشت پایه صحبت نمودیم اما بعد از انجام ایمپلنت و کاشت پایه نیز مشکلاتی وجود دارد که باید بررسی شد.

لق شدن پایه ایمپلنت

در صورتی که در زمان انتظار برای جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک، دچار سانحه شدید و ضربه ای به دهانتان وارد شد و یا اینکه پزشک شما توانایی و مهارت کافی برای پیوند ایمپلنت را نداشت ممکن است پایه به درستی در فک جوش نخورد و این باعث پس زدن ایمپلنت خواهد شد.

لق شدن روکش ایمپلنت

از معایب ایمپلنت لق شدن روکش است و دلیل آن مناسب نبودن چسب و شل شدن پیچ ایمپلنت است که پزشک می تواند به راحتی آن را ترمیم نماید.

لق شدن دندان کناری

این مورد از معایب ایمپلنت بسیار نادر است و فقط زمانی رخ می دهد که دندان ها بیش از حد به هم نزدیک باشند. در زمان سوراخ کردن فک برای پیوند ایمپلنت ممکن است ریشه دندان کناری کمی لق شود که بعد از مدتی مجددا در جای خود محکم خواهد شد.

کلام آخر

معایب ایمپلنت کاملا قابل پیشگری هستند و قط بیمار باید در انتخاب پزشک و کلینیک خود دقت داشته باشد و همچنین به توصیه های پزشک عمل کند. کلینیک تخصصی ایران زمین این توانایی را دارد که ایمپلنت دندان شما را بدون عوارض جانبی انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید